Help Desk Services will be closed w.e.f. 25 Feb. 2021        Fee verification and Eligibility Criteria checks under process        Candidate's eligibility & Fee Verification Status will be uploaded in 1st week of March 2021        TO SEE JOB ADVERTISEMENT AT www.mod.gov.pk "CLICK HERE"

Q 1.   I have deposited fee in bank, uploaded deposit slip on website and application status is "Saved" with remarks "Upload Fee Deposit Slip", what should I do?
Ans . You should Sign Out and Sign In again, your status will be updated as "Submitted" with remarks "Fee Verification Pending".

Q 2.   I have deposited fee in bank, uploaded deposit slip on website and application status is "Submitted" with "Fee Verification Pending", what should I do?
Ans . You need not do anything or worry about. On fee verification from bank (which will be carried out after last date to apply), status will be automatically changed as "Fee Verified".

Q 3.   Why I am not receiving one time password (OTP)?
Ans . If you have installed any application / filter to block promotional / transactional SMS, remove it and retry to get OTP through signup page.

Q 4.   Am I required to send hard copy of application form / related documents / fee deposit slip?
Ans . No.

Q 5.   Uploaded images / files may not be replaced / edited?
Ans . Website had been updated to allow the same before closing date for receiving of applications. Any edition after submission of application form is not admissible.

Q 6.   Do Government Servants need to get NOC to apply for any post?
Ans . Yes, Government Servants should get NOC as per Government Servants (Applications for Services and Posts) Rules, 1966 and their relevant departmental rules / regulations. However, they need not send / upload NOC with online applications. They may be asked to produce NOC whenever required by MoD at any later stage(s).

Q 7.   Is there any physical test for posts such as Sub Inspector?
Ans . MoD may put the candidates through any types of tests including physical test however, candidates are firstly required to qualify screening test.

Q 8.   Is there any specimen of certificate to claim age relaxation upon two (02) years continuous government service on closing date for receiving of applications?
Ans . You can send / upload attached specimen certificate issued by concerned authority in your government department.

Q 9.   If there is no vacancy for a provincial / regional quota but there is open merit quota vacancy, can I apply?
Ans . Yes

© Copyright 2021, Government of Pakistan Ministry of Defence